Pistoolirapu ja muita eläinmurhaajia

Bennemann, Markus 


12,50 €   

Toimitusaika 1-2 vrk
POSTITUSKULUT SUOMEEN AINA 0 EUR

Luonnossa on paljon kaunista, mutta kuten luontodokumenteista tiedämme, myös raakaa julmuutta. Eläimet osoittavat hämmästyttävää kekseliäisyyttä toistensa tappamisessa: seepiakala hypnotisoi uhrinsa raastaakseen sen soseeksi, kauluskarhu naamioituu lumivyöryksi, ampujakalalla on vesipistooli suussaan ja pistoolirapu paukuttelee tappavia laukauksia...

Vasarahai, sähköankerias, aasialainen myrkkykäärme sekä sammakot, jääkarhut ja norpat osoittautuvat Markus Bennemannin huikeassa kirjassa oveliksi murhaajiksi. Eläinten raakojen ja kummallisten surmatöiden lisäksi trillerimäisessä teoksessa tarkastellaan eläinmaailman murhaajakoplia, psykopaatteja, salamurhaajia ja jopa väärinymmärrettyjä murhaajia. Tutuiksi tulevat myös eläinten ravitsemus, lisääntymistavat sekä elinympäristö - unohtamatta myöskään sitä, miksi uhrilla ei ole selviytymismahdollisuuksia, tapahtuipa rikos sitten Pohjoisnavalla, Kaakkois-Aasiassa, Afrikassa tai Euroopassa.

Usein ajatellaan, että eläimillä on selkeä motiivi surmata toisiaan: ne tappavat joko nälän tai intohimon vuoksi. Pistoolirapu-kirjassa puhutaan tappamisen sijasta murhista, suunnitelluista ja harkituista surmatöistä. Bennemann tutustuttaa lukijan taitavasti ja jännittävästi kavaliin, ällistyttäviin ja nerokkaisiin menetelmiin, joilla saalistajat ottavat uhrinsa hengiltä. Luvassa on uskomaton matka luonnon karmiviin ihmeisiin.

Takaisin Kerro kaverille

Kerro kaverille tästä kirjasta


Kaverin nimi:

Kaverin sähköpostiosoite:

Viesti kaverille:

Kirjan nimi:Pistoolirapu ja muita eläinmurhaajia
Kirjailija:Bennemann, Markus
Linkki:http://www.pokkarit.fi/kirjat/tieto/Pistoolirapu-ja-muita-elaeinmurhaajia

Oma nimi:

Oma sähköpostiosoite:

 

Kategoria
Tieto

ISBN
978-951-79-6718-1

Ilmestymisaika
06/2011


Saatat olla kiinnostunut myös näistä kirjoista:


Sanat, kuvat, elämä

Sanat, kuvat, elämä

Jansson, Tove 

15,00 €
» Lue lisää

Tässä ja nyt

Tässä ja nyt

Siegel, Ronald D. 

15,00 €
» Lue lisää